• Produkter

Hvor meget mAh skal jeg bruge i en Power Bank

To vigtige faktorer, der skal overvejes, når du skal beslutte, hvor meget mAh (strøm), du har brug for i en powerbank, er forbrug og tid.Hvis du bruger din telefon lige så meget som os andre, så er du udmærket klar over veerne ved et afladet batteri.I dag er det vigtigt at have en bærbar oplader let tilgængelig for at undgå irritationen ved at søge efter en ledig stikkontakt.

Uanset om du omtaler dem som bærbare opladere, powerbanks, brændstofbanker, lommestrømceller eller backup-opladningsenheder, er der én ting tilbage, de er en pålidelig kilde til reservestrøm.

Men hvor meget mAh i en powerbank er for meget, eller værre, ikke nok?

Med det spørgsmål i tankerne vil vi hjælpe dig med at indsnævre din søgning til en bærbar oplader, der passer til din særlige livsstil og strømbehov.

Hvad er mAh?

Som vi har nævnt i en tidligere bærbar powerbank-artikel, er batterikapaciteten vurderet til milliampere timer (mAh), som er "mængden af ​​kapacitet, der er nødvendig for at lade en milliampere elektrisk strøm flyde i en time."Jo mere mAh, jo mere strøm har en batteripakke til at blive ved med at oplade dine mobile enheder.

Men hvilken slags bærbar oplader fungerer bedst for dig?

Vi anbefaler, at du tidligt beslutter dig for, hvad du vil brugebatterifor og hvilken type superbruger du er.Vil du bruge den ekstra juice til lejlighedsvis at fylde din telefon på (lys), eller har du brug for en strømkilde til at oprette et fjernkontor (tungt) for at komme foran noget arbejde, mens du er på ferie?

Når du er klar over dine use cases, kan du afveje mulighederne.

billede 1

 

Lys

Hvis du bare er den lejlighedsvise kraftforstærker, er en mere kompakt strømkilde med lavere kapacitet lige til højrebenet.Alt fra 5000-2000 mAh i enbatterivil fungere bedst for dig, men du skal huske, at du højst sandsynligt ikke vil have flere muligheder for strøm inkluderet med en mindre enhed.

Relateret: Sådan driver du en camper med et bærbart batteri

asd

 

Tung

Hvis du har brug for en strømkilde med højere kapacitet i længere tid, er en bærbar powerbank med en stor mAh såsom 40.000 mAh det sikreste bud.Med denne mulighed risikerer du at ofre portabiliteten, så du skal planlægge, hvordan du kan opbevare den for nem tilgængelighed.

I dag er der en række bærbare batteribanker på markedet, der nemt kan passe i din rygsæk og tilbyde flere strømkilder såsom AC-stik og USB-opladningsporte.

Konklusion

Uanset hvilken strømkapacitet du har brug for i en bærbar powerbank, kan du være sikker på, at der er en række muligheder derude, der passer til dine behov.Næste gang du browser, så glem ikke at spørge dig selv, hvilken slags brugerkategori du falder ind under.At have en idé om, hvor meget powerbank mAh du har brug for, vil gøre udvælgelsesprocessen smertefri.

asd


Indlægstid: 19-aug-2023