• oloa

Mini Portable Powerbanks ma le moli ta'ita'i 20000 mAh Power Bank Fausia i uaea Y-BK005

Fa'amatalaga Puupuu:

1. Ulufale lua: Lagolago Micro ma Type-C totonu
2. Fausia uaea e fa
3. Faatasi ai ma le Type-C cable, Uila uila, Micro cable output
4. Fa'aaliga Malosiaga


Fa'amatalaga Oloa

Faailoga o oloa

Uiga fa'asologa o oloa

Malosiaga 20000mAh
Micro Input 5V/2A
Ituaiga-C Ulufale 5V/2A
USB-A uaea Ulufale 5V2A
USB-A1 Fa'amatalaga 5V/2.1A
Uila Uila 5V2A
TYPE-C cable Output 5V2A
Micro cable Output 5V2A
Aofa'i Galuega 5V2.1A
Fa'aaliga malosi Fa'aaliga numera

Fa'amatalaga

O faletupe e mana'omia mo so'o se tasi e fa'alagolago ia latou masini mo galuega, fa'afiafiaga po'o feso'ota'iga.Pe e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o lau telefoni, papalama, komepiuta feaveaʻi, poʻo isi masini i luga o le alu, o le power bank o se tali faigofie ma faʻatuatuaina e faʻamautinoa ai e te faʻafesoʻotaʻi i taimi uma.E ala i le iloiloina o ituaiga eseese o faletupe o loʻo maua, faʻapea foʻi ma mea taua e tatau ona mafaufau i ai pe a filifilia se faletupe eletise, e mafai ona e mauaina le faletupe sili ona lelei e fetaui ma ou manaʻoga ma tausia au masini e totogi ma sauni mo le faʻaoga.

O le Power Bank ose masini feavea'i e mafai ona totogi au masini faaeletonika i le alu.E lauiloa foi o se uta feaveai po o le maa fafo.O faletupe eletise o masini masani i aso nei, ma e maua ai se fofo sili pe a e feoai ma e leai se avanoa i se paʻu eletise.O nisi nei o mea taua e iloa ai oloa e uiga i faletupe eletise:

1. Malosiaga: O le gafatia o se faletupe eletise e fua i le miliampere-itula (mAh).E fa'ailoa mai ai le aofa'i atoa o le malosi o lo'o teuina i totonu o le ma'a.O le maualuga o le gafatia, o le tele o le tau e mafai ona teuina ma tuʻuina atu i lau masini.

2. Galuega Fa'atino: O le gaosiga o le faletupe o le aofa'i o le eletise e mafai ona tu'uina atu i lau masini.O le maualuga o le gaosiga, o le vave foi lea o lau masini e totogi.O le gaosiga e fuaina i Amperes (A).

3. Totogi Fa'atatau: O le fa'auluina o le eletise o le aofa'i lea o le eletise e mafai ona talia e le faletupe mo le fa'atumuina o ia lava.O le fa'aogaina o le tau o lo'o fuaina i le Amperes (A).

4. Taimi e fa'atauina ai: O le taimi e fa'atumuina ai se faletupe e fa'alagolago i lona gafatia ma le mana fa'aoga.O le tele o le gafatia, o le umi foi lea e totogi ai, ma o le maualuga o le malosiaga faʻapipiʻi, o le puʻupuʻu foi lea e totogi ai.


  • Muamua:
  • Sosoo ai: