КАТЕГОРИИ НА Производи

Модерен прибор за мобилни телефони

За нас

Инкорпориран во 2007 година, yiikoo е квалитетна марка на модерни додатоци за мобилни телефони со потекло од Кина, специјализирана за: пренослива банка за напојување, полнач, жици за податоци, мобилни екрани и куќишта за мобилни телефони меѓу другите додатоци за мобилни телефони.Придржувајќи се до концептот на корисност, мода и добар квалитет, тој ги интегрира инспирациите во животот со оригиналните дизајни на производи и пренесува поголема среќа и удобност на јавноста.

Изложба