KATEGORITË e produktit

Aksesorë në modë të telefonave celularë

Rreth Nesh

E inkorporuar në vitin 2007, yiikoo është një markë cilësore e aksesorëve në modë të telefonave celularë me origjinë nga Kina, e specializuar në: bankë portative të energjisë, karikues, tela të dhënash, ekrane celulare dhe kuti telefoni celular ndër aksesorë të tjerë të telefonave celularë.Duke iu përmbajtur konceptit të dobisë, modës dhe cilësisë së mirë, ai integron frymëzimet në jetë me modelet origjinale të produkteve dhe transmeton lumturi dhe komoditet më të madh te publiku.

Ekspozita